Bases del Concurs

Si sou un grup de música del Maresme o el Baix Besòs, acabeu de començar i voleu triomfar i tocar a l’Acampada Jove, teniu el més important per participar a l’Alça’t! Abans d’incriure-us, però, llegiu les bases i assegureu-vos que compliu tots els requisits!

….

Presentació

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya del Maresme i el Baix Besòs presentem les bases del concurs Alça’t!

Aquest concurs, organitzat per les JERC d’aquest territori, té com a premi tocar al festival Música Jove de l’Acampada Jove, el festival político-musical més important d’arreu dels Països Catalans. D’aquesta manera el Jovent Independentista vol contribuir a la difusió dels grups de música del Maresme i el Baix Besòs arreu dels Països Catalans, alhora que també pretén donar un impuls a les reivindicacions a favor de la cultura, la llengua, el jovent i la defensa del territori.

Bases del concurs:

1- Podrà participar qualsevol grup o persona individual que tingui una edat entre 14 i 30 anys. No podran participar aquell o aquells concursants que hagin guanyat una edició anterior del concurs Alça’t o del Tordera Besòs Battle Groups. Sí que podran participar aquelles persones o grups que hagin participat amb anterioritat però que no hagin estat premiats.

2- Com a mínim un membre del grup ha de ser de la comarca del Maresme o del Baix Besòs, i el grup participant no podrà tenir cap relació contractual amb una companyia discogràfica.

3- Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a concursalcat@gmail.com amb una petita biografia del grup, els components, el rider tècnic, un parell de cançons del grup en format mp3, les adreces de les xarxes socials del grup, un vídeo amb una cançó, el logo del grup, una foto del grup, un correu electrònic i telèfon de contacte.

4- Com a mínim la meitat del repertori del concert que faran els grups concursants ha de ser en llengua catalana.

5- El grup premiat oferirà un concert dins de la programació de l’Acampada Jove i cada membre del grup tindrà un abonament per assistir a l’Acampada Jove. A més, l’organització farà promoció dels grups participants i especialment dels finalistes per diversos mitjans.

6- El grup guanyador s’escollirà per votació popular entre els assistents al concert (70%) i el veredicte d’un jurat (30%). La votació popular es realitzarà mitjançant els vots que s’adquiriran amb consumicions a la barra del concert. El jurat serà designat per l’organització. En formaran part persones relacionades amb l’àmbit musical i/o polític, persones amb una estreta relació amb el territori i persones de l’organització. Se seguirà aquest procediment tant per la semifinal com per la final del concurs.

  1. Els grups concursants podran adquirir punts extres per les semifinals mitjançant una competició que es durà a terme a través dels perfils de les xarxes socials del Concurs Alça’t! Seran els mateixos grups els qui, en el moment de realitzar la seva inscripció, proporcionaran una cançó amb format vídeo que serà publicat en els perfils de les xarxes socials del concurs. La capacitat de difusió que aconsegueixi cada grup, dins els terminis establerts per l’organització, es traduirà en una puntuació proporcional que sumarà a la puntuació obtinguda a la semifinal. L’organització podrà sancionar a aquells grups que utilitzin perfils falsos.

8- L’ordre de l’actuació final s’establirà per votació popular mitjançant les normes que estableixi l’organització que seran prèviament comunicades als concursants. L’organització es reserva el dret d’establir l’ordre en funció de les necessitats tècniques si és necessari.

9- L’organització podrà utilitzar el nom dels grups per fer difusió del propi grup i del concurs un cop acabat aquest.

10- L’organització es reserva el dret a modificar les bases del concurs.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: